מתכון לביגלה ירושלמי טעיםםםםם

הכי בעולם אני זוכר מילדותי את העצירה בדרך לירושלים וקנייה של ביגלה ירושלמי אמיתי עם זעתר.
ניסיתי לשחזר את הטעמים.
תגידו לי מה דעתכם.

המרכיבים:
500 גרם קמח לחם
300 גרם מים
30 גרם שמן קנולה
30 גרם סוכר
15 גרם מלח
20 גרם שמרים טריים

אופן ההכנה:
לישה 5 דקות מהירות נמוכה. 
3 דקות מהירות בינונית. 
מקמחים קערה ומתפיחים כשעה.
מחלקים ל120-130 גרם ומגלגלים לנקניק.
טובלים בביצה אחת עם מים וזורקים לקערת שומשום עם 2 כפות סוכר וכף מלח אטלנטי גס.
מתפיחים עוד כ30 דקות.
אופים ב180 מעלות כ23 דקות.
תכינו את הלאבנה זעתר.....


תגובות

  1. 200 גר שמרים טריים?זה בטוח טעות,בטח 20 גר,נכון?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה